Можете да пазарувате от САЙТА като Гост или Регистриран потребител

Шосеен велосипед Bianchi Impulso
Шосеен велосипед Bianchi Impulso

Bianchi

Шосеен велосипед Bianchi Impulso

Безлихвен кредит до 9 месеца за
всички продукти на Bianchi

Код: 346781

Impulso - endurance шосеен велосипед, alu - Bianchi YOB28

Shimano Centaur, 11sp., Compact

 

Impulso е лек шосеен велосипед, произведен от Bianchi и използва доказаната им K-VID (Kevlar Vibration Isolation Device) технология за гасене на вибрации в своите карбонови вилки, UTSS (Ultra Thin Seat Stays), THT (Triple Hydroformed Technology), както и BAT (Bianchi Active Technology) за оптимизиране на позицията на седящия и педалите на каращия и велосипеда.

Моделите за издръжливост/endurance моделите в надпреварата са шосейни велосипеди с висока ефективност, които са удобни, но не и комфортно ориентирани. Алуминиевият тръбен профил на Impulso е максимално увеличен, за да осигури най-доброто в класа си удобство на велосипедиста, като същевременно осигурява стабилно ускорение от извънгабаритни спирачни тръби и вериги. Високата и аероглавната тръба на Impulso THT (Triple Hydroformed Technology/Тройно Хидроформирана Технология) дава възможност за стабилно, твърдо и чувствително завъртане при завиване на пътищата. THT позволява на Bianchi да направи алуминиева рамка, която надвишава европейските стандарти за изпитване на счупване: 6 пъти повече от минималното изискване. Изваяната, UTSS задната част на велосипеда намалява вибрациите, които се появяват в седалката на ездача.

Геометрията, споделена с Infinito, ви позволява да управлявате уверено със скорост, да останете спокойни, докато карате по-бързо и по-далеч с повече комфорт. Той е работният кон на семейството на Bianchi's Endurance Race.

КОНКУРЕНЦИЯ НА ИЗДРЪЖЛИВОСТ

Endurance състезателните велосипеди на Bianchi предлагат по-дълго междуосие, по-висока глава, тръба и малко по-изправено положение за по-голямо удобство при пътувания на дълги разстояния.

 

При нужда от консултация може да ни потърсите на 089 339 0013 в рамките на работния ден !


Шосеен велосипед Bianchi Impulso