Можете да пазарувате от САЙТА като „Гост” или „Регистриран потребител”

Z
Z Z

Pipello

Велосипед Z Pipello

Код: 723592

Подходящ избор за първи велосипед за дете. Развива лесно умението за пазене на баланс. Цена 120 лв

При нужда от консултация може да ни потърсите на 089 339 0013 в рамките на работния ден !


Баланс байк Pipello Z

дизайна и геометрията на „Z“ покриваме пълния период на полезност на колелата за баланс.

По-високата стартова позиция на седалката (прибл. 34 / 32 см.), гарантира по-дълъг срок на експлоатация.

Това е модел за деца, които израстват рано и растат бързо. В него няма компромиси с качеството или безопасноста и въпреки по-големите си размери, то остава един от най-леките баланс-байкове изобщо.

И двата модела са стандартно с непревъртащо кормило, удобни гумени ръкохватки, защита против прискрипване при вилката, ограничен радиус на завиване, стабилни помпещи се гуми, сваляща се възглавничка на седалката, подсилена седалка. Стандарт е и опцията за промяна на междуосието. Просто и елегантно, адаптирането на колелото към неговия притежател сега е двойно по-прецизно.

Изборът на колело започва с ръста на детето, и продължава с цвета, шарката на гумите, или напълно индивидуалния надпис върху предната плочка.

Предлагаме избор между три цвята – червено, жълто и зелено, като всяко колело е стандартно с цветни ръкохватки, възглавничка на седалката и кантове на вилката и рамката.

Колелата „Пипело“ са с удвоена спрямо нормативните изисквания гаранция 2 г., считано от датата на закупуване, и без ограничения на вида на гаранционните дефекти.

Предлагаме и нещо, което никое друго колело за балансиране няма – дръжка за водене в помощ на майките и татковците по време на разходка.

Спецификация:

сертифицирано по стандарти БДС EN 7001-1:2011 и БДС EN 7001-3:2013;

– тегло: прибл. 3,7 кг.; – Помпещи гуми 12″; – ръст на детето – над 85-86 см.; – седалка, регулируема на височина – 7 позиции / 14 см. със сменяема възглавничка; – радиус на недозавиване – прибл. 45 градуса плюс система против прискрипване; – безвредно, трайно, сертифицирано италианско лаково покритие;– неръждаеми метални части и обков; – възможност за персонализиране / табелка с име и др. /. – вариращи параметри – променящи се междуосие, височина на седалката, радиус на недозавиване; – подсилена седалка; – лесно сглобяване / разглобяване, дръжка за водене