Можете да пазарувате от САЙТА като Гост или Регистриран потребител

Седалка за градски велосипед Net Gold Lines
Седалка за градски велосипед Net Gold Lines Седалка за градски велосипед Net Gold Lines

Net

Седалка за градски велосипед Net Gold Lines

Код: 815986

Selle Italia Net Gold Lines е лека и удобна седалка за колело, подходяща за градски велосипеди

При нужда от консултация може да ни потърсите на 089 339 0013 в рамките на работния ден !


Седалка за градски велосипед Net Gold Lines от Selle Italia

Седалката Selle Italia Net Gold Lines ви гарантира удобство и свобода на придвижване с любимия ви велосипед в града и едновременно ви дава възможност да се насладите на по-дълги вело разходки. 

Здрава и удобна
Изключително здравата структура на термопластичния слой на седалката за велосипед Net Gold Lines е конструиран така че да позволи правилното и естествено движение на тазовите кости докато карате колело. Подложката на седлото е изработена от еластомер, който я прави по-гъвкава и намалява вибрациите при колоездене, осигурявайки ви максимален комфорт.

Дишаща конструкция
Мрежестата и дишаща структура на седалката за велосипед Net Gold Lines ви осигурява вентилация по време на каране на колело дори в най-горещите летни дни. 

Водоустойчива структура
Полипропиленовите влакна, от които е изработена седалката, правят Net Gold Lines напълно водоустойчива като същевременно й придават изключителна здравина и устойчивост. 

Дизайн 
Уникалният минималистичен дизайн на седалката Net Gold Lines, създадена в черно и златисто, ще придаде неповторим стил на любимото ви колело.
Висококачествените материали, от които е направена седалката, гарантират запазване на цветовете през целия експлоатационен период.
За да бъде наистина неповторимо вело преживяването ви, седалката е изработена от материал с лек и деликатен аромат на лавандула, който да събуди сетивата ви.

Изключително лека
Благодарение на своята полипропиленова структура седалката е изключително лека и тежи едва 360 г.

100% рециклируема
С мисъл и грижа за бъдещето и природата седалката е изработена от 100% рециклируеми материали.
Седалката не съдържа токсични и други опасни вещества за здравето и околната среда.

Съвместимост
Седалката Net Gold Lines е съвместима е с всички колчета за седалки с релси. 

Удобна позиция на седлото за велосипед
Оптималното положение на седлото за велосипед изисква грижа и внимание. За постигане на максимален комфорт при каране на колело седалката може да бъде настроена, чрез регулиране на позицията напред, назад и ъгъла на наклона. 

Произведена в Италия
Седалката Net Gold Lines е произведена в Италия от една от най-старите фабрики за седалки в света - Selle Italia. Основана през далечната 1897 година, тя е специализирана в производството на спортни седалки за велосипеди, като нейните иновации в конструкцията, технологията и материалите й отреждат приза за най-уважавана и разпознаваема марка в цял свят. 
Velo Masters е официален представител на Selle Italia за България. Изключително сме горди и щастливи, че можем да ви предложим едни от най-добрите седалки за велосипеди в света. 

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ:
СТИЛ
: Градско колоездене
ШИРИНА: 168 мм
ДЪЛЖИНА: 275 мм
ПОЛ: подходяща за мъже и жени (унисекс)
ЦВЯТ: черно със златисто
ТЕГЛО: 360 гр
ГАРАНЦИЯ: 24 месеца
ПРОИЗВОДИТЕЛ: Selle Italia, Италия