• Безплатна доставка на велосипеди и тротинетки
 • 30 дни право на връщане стоките
 • Бърза доставка
 • Купи на изплашане с 0% лихва
 • Седалки

  Категории
  Филтрирай

  Вело Компоненти  29.90 лв 695.00 лв


  1 2 3 4

  Седалка за колело

  Седалката за колело – едно от най-важните условия за Вашия комфорт

   

  Карането на велосипед безспорно е едно от най-добрите неща, които можете да правите, за да се чувствате тонизирани и да бъдете във форма. Но за да бъде пълноценно изживяването Ви, е необходимо за направата на Вашия велосипед да бъдат използвани висококачествени материали. Всички знаем колко е важно самият велосипед да бъде здрав, да разполага със здрави компоненти, да се управлява лесно и разбира се - да изглежда добре. Един от най-важните елементи във велосипеда oбаче е често пренебрегваната при избор седалка за колело.

  Велосипедът като начин на живот и седалката за колело като работно място

   

  Седалка за колело 1
  Седалка за колело - винаги ще е удобно!

  Велосипедът се появява в края на 19 в. в Европа, като към момента от това изобретение са произведени повече от един милиард бройки, което далеч надвишава броя на всички автомобили, произведени някога. През годините велосипедите са претърпели много промени в стила и дизайна си. Въпреки това и до днес си остава сериозно предизвикателство човек да избере най-удобната седалка за колело, с която може да се наслади пълноценно на колоезденето. Повечето колоездачи, особено професионалните спортисти сред тях, прекарват голяма част от времето си върху своя велосипед. За тях седалката за колело е точно толкова важна, колкото е важно да е удобен столът в офиса, на който много хора прекарват работния си ден. За тях е от особено значение седалката за колело да осигурява максимален комфорт и да се грижи за тяхната безопасност и здраве. Седалката за колело е компонентът, от който зависи нашия комфорт, а в много случаи и нашето здраве. От седалката за колело зависи нашата правилна стойка, нашето спокойствие и нашата сигурност. Седалката за колело Ви позволява да намерите баланса върху Вашия велосипед. Правилната седалка за колело Ви осигурява пълен контрол над велосипеда. Затова и изборът на седалка за колело е един от най-важните, които човек трябва да направи, преди да си закупи велосипед. Посещавайки нашия сайт – velomasters.bg – Вие вече сте направили първата крачка към най-добрия избор на седалка за колело. Независимо дали карате само до работа своя велосипед, или сте превърнали колоезденето в начин на живот и гоните спортни постижения.

   

  Седалка за колело според Вашите нужди

  От появата на велосипеда до наши дни, това страхотно човешко изобретение е преживяло много положителни промени. Обособили са се различни видове велосипеди. Макар на много места той все още да се използва като обикновено превозно средство, различните му възможности вече са набрали достойната за тях популярност. Обособени  са специални дамски и детски модели, отговарящи на спецификата на тялото. Седалката за колело също е компонент, който се променя в споменатите модели. Седалката за колело претърпява необходимите промени, за да осигури на своя колоездач оптималния комфорт. Позицията на тялото върху различните видове велосипеди също трябва да бъде взета предвид при изработката на седалка за колело. При каране на стандартен велосипед, стойката на колоездача е по-изправена. Седалката за колело трябва да бъде съобразена с тази позиция на тялото. При моделите за професионалисти, състезателните модели и при планинските бегачи, положението на тялото е приведено. Без подходяща за тези модели седалка за колело, освен обикновен дискомфорт, може да се появи и болка. Седалката за колело има задачата не само да осигури максимален комфорт, но и да предотврати тази болка. Правилната седалка за колело може да Ви спести дори бъдещи здравословни проблеми, които евентуално могат да бъдат причинени при по-сериозни и продължителни колоездачни занимания. Поради различните позиции на тялото върху отделните видове велосипеди, седалката за колело трябва да бъде внимателно избрана. При по-традиционните модели, при които стойката е по-изправена, седалката трябва да е по-широка и по-мека. При състезателните модели обаче, върху които тялото е приведено, е добре седалката за колело да бъде по-твърда и по-тясна. Тя трябва да е такава, с цел по-добро разпределение на теглото върху кормилото и самата седалка.

   

  Седалка за колело 2
  Седалка за колело - купете от нас!

  Добрата седалка за колело трябва да е прецизно избрана и в зависимост от пола на своя колоездач. Различната костна структура при двата пола се взима предвид при изработката на седалката за колело. И макар велосипедите да се предлагат по-масово с подходяща за мъжката анатомия седалка за колело, то дамите не бива да забравят, че същестува седалка за колело, подходяща точно за тяхната структура. Когато извършваме нова за нас физическа дейност, е важно да дадем на тялото си възможността да се приспособи. Седалката за колело трябва да осигури на тялото Ви възможността да се приспособи към нея. Качествената седалка за колело остава същата достатъчно дълго, за да свикне Вашето тяло с нея.  Ако закупите седалка за колело от нашия сайт, Вие ще получите качество, което няма да се промени с времето. Ако избраната от Вас седалка за колело е анатомично правилна, тя ще Ви осигури правилно разпределение на тежестта и съответно безпроблемно колоездене. Задната част на правилно избраната седалка за колело ще поддържа таза Ви, докато предната част ще Ви осигури перфектен контрол над велосипеда. Разбира се от голямо значение е и височината на седалката за колело. Правилната височина, съчетана с коректно избраните други особености на седалката за колело, ще превърне Вашия велосипед и самия Вас в истински шампион на пътя.

   

  Защо грешно избраната седалка за колело е най-честият проблем на колоездачите?

  Някои от хората, които не са добре запознати с колоезденето, неглижират седалката за колело при своя избора на нов велосипед. За тях са по-важни други компоненти от велосипеда. И дори да се сдобият с перфектен иначе велосипед, неподходящата седалка за колело може да провали изцяло преживяването, на което се надяват. Един бърз преглед на най-търсените думи в интернет относно колоезденето, ни показва нагледно колко е важна ролята на седалката за колело. Глобалната мрежа гъмжи от статии, в които се дават съвети как да се направи по-удобна седалката за колело. Има също и много видеоклипове, съдържащи хитрини и трикове, с които да се „спасите“ от последиците от вече закупена неудобна седалка за колело. Това нагледно ни показва колко е важен изборът на седалка за колело и как неправилният избор може да провали както удоволствието Ви от колоезденето, така и спортните Ви постижения. Не са за пренебрегване и здравословните проблеми, които би могъл да предизвика продължителният престой върху неподходяща седалка за колело.

  Velomasters.bg – За да изберете най-качествената седалка за колело за Вас!

   

  Седалка за колело 3
  Седалка за колело - разгледайте продуктите ни!

  За да се предпазите от всички неприятни последици, които неправилната и некачествена  седалка за колело може да Ви донесе, се доверете на нашия сайт – velomаsters.bg. При нас ще откриете прекрасна селекция от висококачествени модели, сред които може да изберете най-подходящата за Вас седалка за колело. Ако се нуждаете от седалка за колело за някой по-класически модел велосипед, ние можем да Ви предложим най-добрите! Нашите седалки могат да се похвалят с 50% по-голяма устойчивост на драскотини от други седалки с гел покритие. Всяка такава седалка за колело, предлагана на нашия сайт, разполага с мрежеста структура, която позволява повече дишане на седалката, и която освен това поддържа и температурата. Всяка наша седалка за колело от този тип е също и с гарантирана пълна водоустойчивост. За да улесним избора Ви,  към много от моделите на Вашата бъдеща седалка за колело, може да откриете видео, което Ви позволява да рагледате абсолютно всеки детайл от продукта, който сте харесали.  Моделите на седалки, подходящи за спортни велосипеди, също не отстъпват по качество и Ви носят необходимия комфорт. Ако търсите седалка за колело, която да отговаря на Вашата спортна натура и високи изисквания, ние Ви гарантираме качество, което ще Ви осигури максимален комфорт и с което няма да се налага да търсите онзи тип статии, с които да оправите пораженията от грешен избор на седалка за колело.

   

   

  Седалка за колело, с която може да допълните стила си

  Освен всичко друго, на нашия сайт може да откриете тази седалка за колело, която най-добре отговаря на Вашия личен стил. Наред с високото качество и отличните цени, ние Ви предлагаме красиви модели, с които да се отличите на пътя. Ако за Вас към качеството, здравината и комфорта трябва да бъде задължително добавен и стил – velomasters. bg е най-доброто място. Намерете при нас тази седалка за колело, която ще бъде Ваш верен спътник през вълнуващите часове на колоездене. Независимо дали използвате велосипеда само за развлечение, или сте професионален колоездач, с усет към приключенията, седалката за колело от нашия сайт ще се превърне във ваш приятел, с помощта на който ще изминавате безпроблемно пътя към нови хоризонти!

   

  Седалката за колело – едно от най-важните условия за Вашия комфорт
  Велосипедът като начин на живот и седалката за колело като работно място
  Седалка за колело според Вашите нужди
  Защо грешно избраната седалка за колело е най-честият проблем на колоездачите?
  Velomasters.bg – За да изберете най-качествената седалка за колело за Вас!
  Седалка за колело, с която може да допълните стила си