• Безплатна доставка на велосипеди и тротинетки
 • 30 дни право на връщане стоките
 • Бърза доставка
 • Купи на изплашане с 0% лихва
 • Можете да пазарувате от САЙТА като Гост или Регистриран потребител

  Велотренажори

  Категории
  Филтрирай

  Вело Аксесоари  30.00 лв 1600.00 лв

  Elite Ant+ USB

  В наличност

  70.00 лв
  Велотренажор Elite Tuo НОВО

  Велотренажор

  Велотренажорът – незаменимият помощник на всеки спортист

  Защо се нуждаете от велотренажор?

  Много хора поставят велотренажора и велоаргометъра в една графа. И двете могат да Ви служат за упражнения, подобряване на физическата форма, издръжливостта, и общото Ви здравословно състояние. Но сякаш велотренажорът е насочен по-скоро към професионалните спортисти, или подготвящите се за такива колоездачи. С велотренажора може да постигнете същите условия, които планинското или състезателно колоездене Ви предлагат, при това в уюта на домашната обстановка. При подготовката за състезания е изключително важна упоритостта и непрекъснатата тренировка. Понякога атмосферните условия не предоставят оптималните условия за тренировка. Самите тренировки на терен са дълги, времеемки и изискват отлична концентрация и постоянство от колоездачите. Ако не желаете капризите на времето да Ви отклоняват от стриктния Ви режим на трениране, лесно може да се спасите от този проблем, снабдявайки се с велотренажор. Ако сте достатърно мотивирани за интензивни и ежедневни тренировки, велотренажорът може да Ви улесни максимално и да Ви помогне да сте постоянни.

   

  Велотренажор 1
  Велотренажор - купете сега!

  Като цяло категорията на стационарните уреди за велотренировки включва доста разнообразни модели. Някои модели имат кормила, педали, седалки, магнити, вентилатори и други елементи. Повечето тренажори притежават механизъм за устойчивост на педалите, което позволява интензивни тренировки. Повечето от по-разпространените модели на велотренажора са по-познати на масовата публика от фитнес залите. И въпреки че те са не по-малко добър избор за спортуване, все пак ние от velomasters.bg Ви предлагаме такава вариация на велотренажора, с която да подобрите спортните си постижения и да тренирате в условия, които наподобяват колоезденето на открито. Много спортисти съчетават усилените тренировки на терен с не по-малко трудни тренировки върху велотренажор. И точно те стават победители -  с незаменимата помощ на велотренажора. За да използвате този вид велотренажор, Вие вече трябва да разполагате с велосипеда, с който  ще тренирате.

   

  Ако вече сте се снабдили с перфектния за вас велосипед, и Ви се иска понякога да тренирате с него, без да изминавате дълги разстояния, единственото което трябва да направите, е да се сдобиете с качествен велотренажор. Велотренажорът може лесно да Ви осигури абсолютно същите условия, при които преминават тренировките навън.

  Защо велотренажорът е толкова специален?

  Ние сме се погрижили отлично за тези от Вас, които са приели колоезденето наистина като начин на живот, и които гонят все по-сериозни спортни резултати. Разбираме нуждата Ви от качествени тренировки, независимо от всичко. Уважаваме любовта Ви към велосипедите и сме готови да Ви помогнем да станете възможно най-добри! Когато говорим точно за този тип велотренажор, изключвайки фитнес уредите и другите модификации, дори той има няколко различни модели. Ние Ви предлагаме както интерактивни, така и ролкови модели.

   

  Велотренажор 2
  Велотренажор - най-доброто от нас!

  Велотренажорът е много подходящ за колоездачни тренировки на закрито. Тренировката на закрито с велотренажор може да е чудесна за велосипедисти, които имат ограничени градски маршрути. Както и такива, които просто искат по-улеснена тренировка по не толкова труден терен, какъвто може да бъде планинският например. Велотренажорът може да помогне дори на такива велосипедисти, които се възстановяват от травма и не искат да рискуват все още с по-трудните маршрути навън. Велотренажорът може да послужи дори на велосипедистите, които предпочитат най-екстремните варианти на колоезденето, понякога обичат просто да контролират настилката, по която карат.

   

  Някои модели на велотренажора повдигат задната част на колелото, закрепяйки го стабилно на място. Най-евтините модели предлагат магнитно или флуидно съпротивление. Най-скъпите и иновативни модели на велотренажора предлагат симулация на маршрути, връзка със специален софтуер, специални програми за тренировки, както и много други екстри. Велотренажорът е перфектен избор за ограничени пространства. Идеален е за бъдещи и начинаещи състезатели. Както и за всички, които обожават тръпката от колоезденето, но които обаче се страхуват от травми. Защото веднъж усвоено умението да се тренира с велотренажор, е изключително трудно да се падне от велосипеда, закрепен на велотренажора. Ролковият велотренажор изисква малко по-добра концентрация от колоездача. Ролковият велотренажор се състои от комплект цилиндри, прикрепени към външна рамка. Реално този велотренажор се превръща в нещо като бягаща пътека за Вашия велосипед. На него Вие сте способни да се движите напред или назад. Въпреки че ролковият велотренажор изисква определен подход и поддържане на баланс, веднъж усвоени тези условия, рискът от травми става почти минимален. Ролковият велотренажар осигурява изключително реалистично усещане, сякаш наистина сте на пътя. Вземането на решение кой точ        но велотренажор е най-подходящ, е от изключителна важност. Ще заложите безопасността и спортното си развитие на Вашия тренажор. Затова той трябва е перфектно подбран.

  Едно от най-големите предизвикателства е да инсталирате правилно велосипеда си върху тренажора. За щастие моделите, които ние Ви предлагаме, максимално улесняват процеса. Ролковият модел велотренажор е по-лесният за настройка вариант. Но интерактивните модели предлагат все по-високотехнологични предимства, като например онлайн обучители, с които може да подобрите тренировките си. Може да струват повече, но пък ще Ви осигурят точната програма и точния модел тренировъчен режим, който е подходящ за Вас. Нашите модели интерактивни тренажори използват виртуалното приложение E-Training. Това всъщност е виртуален треньор, съвместим с Вашия смартфон или таблет. Предлага Ви тренировъчен режим, карти за състезания, възможност за следене на постиженията, както и много други възможности. По-подробна информация за всички функции на този виртуален треньор за Вашия велотренажор, ще откриете при разглеждане на конкретен модел на сайта ни. Описали сме подробно  и всички специфики за всеки модел велотренажор, който предлагаме.

   

  Велотренажор 3
  Велотренажор - каталог.

  Тренировката с интернативния модел на велотренажора предлага малко по-специфично усещане. Може да Ви отнеме малко време да свикнете с него. Ролковият модел велотренажор предлага по-естествено усещане, досущ като колоезденето навън. Ролковият модел велотренажор обикновено е по-лек, но дори и другите варианти не биха представяли проблем за пренасяне, инсталиране и изполване в по-тесни пространства. Много от моделите могат да са дори сгъваеми.

   

  Може да намерите изключително много съвети онлайн как да се справите с предизвикателството да използвате велотренажор. При интерактивният вариант на велотренажора – тези съвети дори ще са персонализирани лично за Вас. Велотренажорът набира популярност сред спортистите. Поради това неговите характеристики се подобряват непрестанно. Велотренажорът е начин лесно да подобрите спортната си форма и спортните си постижия. Не пропускайте тази възможност!

  Защо да се доверите на нас не само за избора на велотренажор?

  Освен своя модел велотренажор, от нашия сайт може да си изберете и прекрасен велосипед, с който да тренирате върху него. Предлагаме висококачествени и сигурни модели, с които да подобрявате все повече спортни рекорди.  Независимо от какъв точно велосипед се нуждаете, ние сме готови да Ви го осигурим. За всичко, от което се нуждаете за едно пълноценно колоездачно преживяване, може да се доверите на velomasters.bg. Независимо дали сте решили да използвате велотренажор, или да заложите само на преживяване на терен, ние ще Ви осигурим всеки необходим елемент. При всякакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас. Ще Ви осигурим професионална консултация и ще задоволим всяко Ваше желание!

  Велотренажорът – незаменимият помощник на всеки спортист
  Защо се нуждаете от велотренажор?
  Защо велотренажорът е толкова специален?
  Защо да се доверите на нас не само за избора на велотренажор?