facebook

Можете да пазарувате от САЙТА като „Гост” или „Регистриран потребител”

Категории
Филтрирай

Тротинетки
Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Тротинетки / Скутери

Тротинетките / Скутерите са предназначени за предвижване в градска среда от малки и големи. Съществуват различни размери според възрастта и височината, както и различни категории според предназначението им. Карането на скутер е изключително забавно и голяма част от хората ги използват и за трикове. Всяка година се провеждат състезания по фрийстайл каране на скутер в които вземат участие емблематични имена. Те се провеждат в САЩ, Великобритания и Австралия. Това са държавите в които се произвеждат и най-добрите марки тротинетки / скутери.

За най-малките любители са предвидени тротинетки с 3 колела за по-голяма стабилност. Карането на тротинетка развива опорно-двигателния апарат, рефлексите и чувството за координация. Напредналите райдъри карат тротинетки с две колела и диаметър 100 мм, 110 мм или 120 мм, които са подходящи за фрийстайл. Независимо дали търсите детска тротинетка или професионален скутер за номера и скокове, трябва да изберете качествен продукт на някоя от водещите марки. Те ви гарантират качество, производителност, атрактивен дизайн и разполагат с продукти във всеки ценови клас. Водещо при избора на качествена тротинетка има материала от който е изработена, теглото, компресията, лагерите на колелцата и тяхната твърдост. Лагерите на колелцата имат скала от 1 до 9 по стандарт на ABEC. Най-високата степен е и най-добрия избор. 

Заповядайте в нашия магазин за да ви запознаем подробно с моделите, които предлагаме и да тествате тези, които сте си харесали.

Препоръчително е използването на каска, ръкавици и протектори за по-голяма сигурност.