• Безплатна доставка на велосипеди и тротинетки
 • 30 дни право на връщане стоките
 • Бърза доставка
 • Купи на изплашане с 0% лихва
 • Тротинетки

  Категории
  Филтрирай

  Категории  2.00 лв 6139.00 лв
  Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>

  Тротинеткa / Скутер

   

   

  Тротинетката – превозното средство с много скрити предимства

  Тротинетката – за всекиго по нещо!

  Може би първата мисъл, която изниква в съзнанието на човек, когато чуе думата тротинетка, е щасливо и усмихнато дете, препускащо по улиците. Но дали това е единствената възможна асоциация? Разбира се, че не!

   

  Тротинетка 1
  Тротинетка - най-готините са при нас!

  Тротинетката (на анг. scooter) е превозно средство с две колела, което няма седалка, и изисква изправена стойка върху себе си. Съществуват модели с добавен електрически мотор, както и такива без. Тротинетката може да се смята за едно логично и симпатично продължение на велосипедите. Съществуват доста разновидности на тротинетките. Прототипът на първата тротинетка е създаден през далечната 1817г. Тя е представлявала дървена рамка, две дървени колела, кормило и седалка. Наречена е от създателя си „машина за бързо ходене“.

   

  За кого е подходяща тротинетката?

  Една от най-сериозните таргет групи е тази на децата. Много деца предпочитат тротинетката пред велосипеда, особено през последните години. Което със сигурност не е лош избор. Какви са предимствата на това детето Ви да кара тротинетка? На първо място тротинетката е чудесен начин малчуганите да се забавляват, да прекарват време навън и да печелят нови приятели. Все по-привлекателните възможности на модерните технологии налагат влиянието си върху децата. Все по трудно става те да предпочетат спортуването пред стоенето пред компютъра. Но тротинетката може да има тази магическа способност да изкара децата ни сред природата. Така можем и ние, родителите, да прекараме качествено време навън с децата ни. Както и да ги научим как се управлява тротинетката, с което да се превърнем в супергерои за тях! Освен всичко това, децата ще подобрят координацията си, ще научат и правилата за движение по пътищата. Интересен факт е, че освен да поддържа формата на Вашето дете,  да го научи на спортна рутина и дисциплина, карането на тротинетка може да увеличи ръста на детето! Ако детето Ви се мръщи на идеята да кара велосипед, може да го изкушите с по-модерната и много стилна тротинетка.

   

  Тротинетка 2
  Тротинетка - вземи една сега!

  Макар че тротинетката е популярна повече сред децата, отколкото сред възрастните, това се дължи само на недостатъчното познаване на нейните предимства. Има много причини да изберете тротинетката за свое превозно средство. Тротинетката е много екологичен транспорт. Може да я използвате и като свое лично оръжие за борбата срещу замърсяването. Доказано е чрез проучвания, че дори и употребата само през летните месеци, би могла напълно осезаемо и реално да намали вредните емисии газове в атмосферата. Скутирането из града е начин да избегнете трафика. Тротинетката е чудесен начин да спестите време, докато се забавлявате. А защо не – можете да комбинирате карането на тротинетка с колоезденето, с което да съчетаете най-екологичните и приятни начини за придвижване. При това разнообразявайки според настроението си. Всички предимства, за които можете да се сетите, мислейки за колоезденето като начин на придвижване, важат и тук. С тротинетката не се отказвате от нищо, а просто следвате гребена на вълната на модните тенденции. Може да сте сигурни, че с тротинетката избирате един изключително евтин транспорт. Разходите са толкова минимизирани при карането на тротинетка, че са почти незабележими. Спестявате от гориво. Спестявате своите пари и планетата ни чрез тротинетката. Друго огромно предимство на тротинетката е, че тя се подчинява на законите на движение на пешеходците и скейтърите. Което напълно изключва възможността да попаднете в задръстване из трафика. Дори и да използвате такъв модел, който да се включи в градското движение, може да разчитате, че на своята тротинетка ще сте в същата безопасност, която може да Ви осигури и автомобила. Другото огромно предимство на тротинетката е лесното паркиране. Особено в големите градове проблемът с парко-местата е сериозен. Избирайки тротинетка – Вие напълно заобикаляте този проблем. Тротинетката може да Ви послужи и като ценен моден аксесоар. Има толкова много красиви дизайни, че със сигурност ще успеете да намерите модела, който да отразява перфектно стила Ви и разбира се – да го допълва. Неизброими са качествата, които правят тротинетката толкова перфектен избор за превозно средство. Не се колебайте да опитате!

   

   

  Тротинетка 3
  Тротинетка - разгледай и харесай!

  Може би сте човек, който си пада по по-екстремните преживявания. Изборът на планински или състезателен велосипед е опция. Но знаете ли,  че  с тротинетката може да изпълнявате зашеметяващи трикове? Всъщност карането на тротинетка при възрастните е спорт. И то спорт, който набира голяма популярност както сред младежите, така и сред по-възрастните. Изпълнявайки трикове с тротинетка, Вие можете изключително успешно  и неусетно да подобрите физическата си форма, издръжливостта и гъвкавостта си. Освен това тези трикове са наистина впечатляващи за наблюдаване. Ако все още обмисляте идеята да си закупите тротинетка, с която да правите различни трикове, можете просто да се разходите в парка и да погледате всички младежи, които се упражняват в правенето им. Може да Ви се прииска дори да полетите! Ако сте начинаещи, в интернет може да откриете десетки хиляди статии и видеа, от който да научите основните „номера“, които може да изпълнявате с тротинетката си. Или просто се присъединете към някоя група от хора, практикуващи този спорт. Те ще Ви приемат с енустиазъм. Пък и не е толкова трудно да ги откриете. Поради набиращата си популярност, този спорт толкова се е разпространил, че във всеки малко по-голям град ще откриете негови любители. Може би вече сте се убедили колко страхотни неща може да правите върху една тротинетка. На нашия сайт velomasters.bg ще откриете както прекрасни модели тротинетки за правене на страхотни скокове и трикове, така и части за Вашите тротинетки. Ако старата Ви тротинетка не е толкова страхотна, колкото на Вас Ви се иска, може да си изберете нова сред предлаганите от нас. Ние Ви предлагаме висококачествени модели, с които лесно и бързо ще успеете да подобрите досегашните си постижения. Сбъднете мечтата си да станете истински професионалист в скоковете с тротинетка!

   

  Подарете си най-добрата възможна тротинетка

  При нас ще намерите висококачествени модели на тротинетки, с които можете както да се придвижвате елегантно в градска среда, така и да изпълнявате всички сложни скокове и трикове с тротинетка, за които сте мечтали. Работим със световноизвестни и утвърдени марки, за да Ви предложим качеството, което търсите. При нас ще намерите и привлекателни отстъпки, за да си подарите едно страхотно изживяване върху Вашата нова тротинетка. Всички модели са с подробно описани параметри, което ще Ви помогне лесно да се ориентирате за това, от което се нуждаете. Към представянето на някои от нашите модели сме прикачили и видеоклипове, в които да видите как точно изглежда Вашата нова тротинетка. И да си представите колко страхотно бихте изглеждали Вие върху нея. Доверете се на velomasters.bg и станете шампион върху това толкова просто и страхотно изобретение – тротинетката! 

  Още за тротинетките:

  Тротинетките / Скутерите са предназначени за предвижване в градска среда от малки и големи. Съществуват различни размери според възрастта и височината, както и различни категории според предназначението им. Карането на скутер е изключително забавно и голяма част от хората ги използват и за трикове. Всяка година се провеждат състезания по фрийстайл каране на скутер в които вземат участие емблематични имена. Те се провеждат в САЩ, Великобритания и Австралия. Това са държавите в които се произвеждат и най-добрите марки тротинетки / скутери.

  За най-малките любители са предвидени тротинетки с 3 колела за по-голяма стабилност. Карането на тротинетка развива опорно-двигателния апарат, рефлексите и чувството за координация. Напредналите райдъри карат тротинетки с две колела и диаметър 100 мм, 110 мм или 120 мм, които са подходящи за фрийстайл. Независимо дали търсите детска тротинетка или професионален скутер за номера и скокове, трябва да изберете качествен продукт на някоя от водещите марки. Те ви гарантират качество, производителност, атрактивен дизайн и разполагат с продукти във всеки ценови клас. Водещо при избора на качествена тротинетка има материала от който е изработена, теглото, компресията, лагерите на колелцата и тяхната твърдост. Лагерите на колелцата имат скала от 1 до 9 по стандарт на ABEC. Най-високата степен е и най-добрия избор. 

  Заповядайте в нашия магазин за да ви запознаем подробно с моделите, които предлагаме и да тествате тези, които сте си харесали.

  Препоръчително е използването на каска, ръкавици и протектори за по-голяма сигурност.

   

  Тротинетката - превоздното средство с много скрити предимства
  Тротинетката - за всекиго по нещо!
  За кого е подходяща тротинетката?
  Подарете си най-добрата възможна тротинетка
  Още за тротинетките