• Безплатна доставка на велосипеди и тротинетки
 • 30 дни право на връщане стоките
 • Бърза доставка
 • Купи на изплашане с 0% лихва
 • Екипировка

  Категории
  Филтрирай

  Категории  9.99 лв 389.00 лв


  Страница: 1 2 3

  Термо Бельо и Екипировка с Карбон

   

   

  Термо бельото – пренебрегваното условие за перфектно колоездене

  защо термо бельото е толкова важно?

   

  Термо бельо 1
  Термо бельо - необходимото облекло.

  Всички ние знаем кои са основните условия за едно перфекно преживяване върху нашия велосипед. Необходимите за това елементи са няколко. Необходим ни е перфектният за нас велосипед, изцяло съобразен с физиката, желанията и намеренията ни. Необходима ни е и удобна и сигурна екипировка, чиято роля обаче в много случаи подценяваме. Всеки един от нас, занимаващ се сериозно с колоездене, трябва да бъде перфектно екипиран. От това завииси не само комфорта и безопасността ни, но и здравето ни. Термо бельото е задължителният елемент от тази екипировка, който не бива да неглижираме. Термо бельото може да ни спести много от проблемите, които продължителното колоездене при тежки атмосферни условия би могло да ни донесе. Инвестицията в термо бельо е инвестиция в нашия комфорт. Термо бельото е задължителен елемент при всички професионални колоездачи. Техният пример трябва да последваме и ние. Колебанията при избора на термо бельо могат да бъдат сериозни, предвид многото марки, които днес предлагат продуктите си на пазара. Материите, от които се прави термо бельото също са десетки. За щастие тенденцията е положителна, качеството на материалите, от които се прави термо бельото, става все по-високо. Термо бельото е този толкова важен елемент от екипировката, който ще ни помогне да се насладим на пълноценно колоездене. Никой не отрича, че колоезденето е труден спорт. Затова са и толкова важни компонентите, различни от самия велосипед, които да ни помогнат да му се насладим истински. Редно е да отделим нужното внимание за подготавка, преди да пристъпим към сериозен колоездачен преход. Носенето на термо бельо показва грижа към нашето тяло. Ако сме избрали да се занимаваме сериозно с колоездене, то трябва да сме максимално отговорни към това занимание, а носенето на термо бельо е доказателство точно за тези наши намерения. След като сме избрали да поддържаме спортната си форма с колоездене, трябва да отдадем максимално внимание, да помислим как да бъдем защитени. Това се отнася не само за избора на самия велосипед, но и за избора кое е правилното нещо за носене при колоездене. И отговорът на този въпрос е сравнително прост – термо бельо.

   

  Защо да изберете термо бельо от нашия магазин?

   

  Термо бельо 2
  Термо бельо - носете при каране!

  Ако използвате велосипеда си само за кратки пътешествия, основно в градска среда, и основно като обикновен метод за придвижване (здравословен и екологичен, разбира се), то Вие навярно не се нуждаете от специална екипировка. Но за всички останали употреби на велосипеда, тя е задължителна. Термо бельото е задължително при по-продължителни преходи. С екипировка, включваща термо бельо, ще се чувствате спокойни и защитени дори при лоши атмосферни условия.

   

  Ние от velomasters.bg предлагаме на вниманието Ви висококачествени модели на термо бельо и  термо екипировка с карбон. Термо бельото е произведено в Италия и е с карбонови нишки. Термо бельото и останалата термо екипировка спомагат за регулирането на телесната температура. Термо бельото отвежда потта извън материята и се грижи кожата Ви да остане суха. Термо бельото, предлагано от нас,  постига това с помощта на Carbon Underwear®. Тази материя може да се похвали с най-ниско тегло от всички материи на пазара. Както вече казахме, материите за термо бельо в наши дни са десетки, но в нашия магазин ще откриете само най-добрите! Зоните с ниска плътност на предлаганото от нас термо бельо са направени от въглеродни влакна. Те, освен че притежават термоизолационни свойства, са и от изключително издръжлива материя. Термо бельото от тази материя също така е и изключително леко. Влакната на термо бельото от тази материя са много нежни и са на практика невидими за човешкото око. Материята спомага за образуването на микро дупки, които позволяват на потта да преминава през тях и кожата Ви остава суха. Dryarn® – полиамидни и политуренови влакна допълват структурата на термо бельото. Допринасят на качеството на термо бельото със свойствия като терморегулация, водоустойчивост, гъвкавост, издръжливост. Тези влакна също така не се износват, нито пък губят оригиналната си форма. Патентованият шев на SIXS, в комбинация с полипропилена, който се намира в материята на термо бельото, създават перфектната комбинация. Термо бельото позволява по-висока пропускливост на потта от обиновените материи. Carbon Underwear® материята на предлаганото от нас термо бельо щади кожата и я защитава от бактерии и прах. Тази висококачествена материя за термо бельо елиминира неприятните миризми и риска от алергии. Освен всичко другото нашето термо бельо притежава качеството да съхне почти мигновено.

   

  Термо бельо 3
  Термо бельо - купете сега!

  Освен да направим така важния правилен избор на материя за нашето термобельо, ние трябва да съобразим покупката си и със сезона, в който се отдаваме на колоездене. Термо бельото обикновено се дели на лятно и зимно, но има и модели, които са подходящи и за четирите сезона. Лятното термо бельо, което предлагаме, в със Super Light Carbon Underwear®. Тази материя е терморегулираща. Освен това е супер дишаща и тежи с цели 36% по-малко от Carbon Underwear®. Този тип термо бельо е подходящ за колоездене при температури над 25 градуса. На другия полюс пък е  зимното термо бельо от материята Thermo Carbon Underwear®. Това е термо бельо, подходящо за температури при колоездене по-ниски от 5 градуса. Подходящото за всички сезони термо бельо пък обикновено се използва при температури между 5 и 25 градуса. Преценката за подходящо термо бельо е изключително важна, особено ако планираме наистина засилена физическа активност. Обикновената памучна материя абсорбира потта. При наличие на вятър или ниска температура, носенето на такива дрехи може да доведе до много неприятни настинки. Друг огромен плюс в полза на използването на термо бельо и термо блузи е, че с тяхна помощ Вие си спестявате значително количество дрехи. Термо бельото и изобщо термо екипировката могат да Ви помогнат да съхраните температурата на тялото си, като освен това работят и в полза на Вашия комфорт. С помощта на термо екипировката, Вие спестявате излишно тегло от неефективно облекло. Занимания, които предразполагат развиване на висока скорост при наличие на силен вятър пък налагат употребата на ветроупорни термо клинове и ветроупорни термо блузи.

   

  Ние предлагаме най-подходящото термо бельо за нуждите на всеки!

  Ние ценим Вашия комфорт и Вашата безопасност, затова сме се постарали да съберем на едно място най-висококачествените стоки. За да не се налага да избирате между ниско и високо качество, а просто да следвате личните си предпочитания. На нашия сайт може да откриете богат асортимент от термо бельо. Все пак екипировката не се изчерпва само с термо бельото. Затова в магазина ни може да откриете всички останали елементи на добрата екипировка – бутилки, каски, ръкохватки, слънчеви очила и много други. Погрижили сме се да осигурим оптимални варианти както за мъжете, така и за дамите. Обърнато е и специално внимание към тези, които имат афинитет към зимните спортове и колоезденето. Разглеждайки нашите продукти по отделно, Вие ще откриете допълнителна информация, която още повече да улесни избора Ви. Повечето от продуктите ни са мултиспортни и имат приложение във всяка сфера. Заповядайте и в нашия физически магазин, за да се запознаете по-подробно с продуктите ни, или се свържете с наш служител за консултация и повече информация.

   

  Още за термо бельото:

   

  Качествено термо бельо с карбонови нишки, което е проектирано и произведено в Италия. Термо екипировката спомага за регулирането на телесната температура, като отвежда потта извън материята и запазва кожата ви суха, благодарение на Carbon Underwear® (материята има най-ниското тегло от всички видове материи на пазара). Зоните с ниска плътност са създадени от въглеродни влакна, които са не само изключително издръжливи и ултра леки, но и притежават термо изолационни свойства. Влакната са много нежни и са на практика невидими за човешкото око. Това спомага за създаването на микро дупки, през които преминава потта и така кожата е постоянно суха. Dryarn® - полиамидни и полиутеренови влакна допълват комбинацията като допринасят със свойства като: терморегулация, водоустойчивост, гъвкавост, не се износват и не губят оригиналната си форма. Патентованият шев на SIXS в комбинация с полипропилена, който се намира в материята, създават перфектната комбинация за незначително абсорбиране и по-висока пропускливост на потта сравнено с други материи. Carbon Underwear® материята щади кожата и я защитава от бактерии и прах. Това елиминира риска от алергии и неприятни миризми. Тя съхне почти мигновено благодарение на способността си да абсорбира влага и течности.

  Според сезона по време на който се използва, термо бельото се дели на лятно и зимно, като има и 4 сезона, което е универсално. Лятното термо бельо  е със Super Light Carbon Underwear®
  ( терморегулираща и супер дишаща материя, която е 36 % по-лека от Carbon Underwear® ) и е подходящо за температури над 25 градуса, а зимното термо бельо е с Thermo Carbon Underwear®  (45% по-плътна от Carbon Underwear®) и е подходящо за температури под 5 градуса. Универсалното термо бельо 4 сезона е подходящо за температури между 5 и 25 градуса.

  Използването на термо бельо е необходимо без значение от сезона, особено когато става въпрос за висока физическа активност. Обикновенната памучна материя абсорбира потта и при наличие на вятър или ниска температура се получава много неприятна настинка. Друг плюс при използването на термо клин и блуза е, че вие спестявате значително количиство дрехи за да запазите телесната си температура в студените дни и подобрявате комфорта при движение. Занимания, които предразполагат развиването на висока скорост или при наличието на силен вятър, могат да се изберат ветроупорни термо клинове и ветроупорни термо блузи

  Разполагаме с богат асортимент от мъжки и дамски термо тениски, блузи, клинове и аксесоари. Обърнато е специално внимание към тези, които имат насоченост към зимните спортове и колоезденето. Повечето от продуктите са мултиспортни и имат приложение във всяка сфера. Заповядайте в нашия физически магазин за да се запознаете по-подробно с продуктите или се свържете с наш служител за повече информация и консултация.

   

   

   

   

  Термо бельото - пренебрегваното условие за перфектно колоездене
  Защо термо бельото е толкова важно?
  Защо да изберете термо бельо от нашия магазин?
  Ние предлагаме най-подходящото термо бельо за нуждите на всеки!
  Още за термо бельото