facebook

Можете да пазарувате от САЙТА като „Гост” или „Регистриран потребител”

Категории
Филтрирай

Екипировка

Страница: 1 2 3 4

Термо Бельо и Екипировка с Карбон

Качествено термо бельо с карбонови нишки, което е проектирано и произведено в Италия. Термо екипировката спомага за регулирането на телесната температура, като отвежда потта извън материята и запазва кожата ви суха, благодарение на Carbon Underwear® (материята има най-ниското тегло от всички видове материи на пазара). Зоните с ниска плътност са създадени от въглеродни влакна, които са не само изключително издръжливи и ултра леки, но и притежават термо изолационни свойства. Влакната са много нежни и са на практика невидими за човешкото око. Това спомага за създаването на микро дупки, през които преминава потта и така кожата е постоянно суха. Dryarn® - полиамидни и полиутеренови влакна допълват комбинацията като допринасят със свойства като: терморегулация, водоустойчивост, гъвкавост, не се износват и не губят оригиналната си форма. Патентованият шев на SIXS в комбинация с полипропилена, който се намира в материята, създават перфектната комбинация за незначително абсорбиране и по-висока пропускливост на потта сравнено с други материи. Carbon Underwear® материята щади кожата и я защитава от бактерии и прах. Това елиминира риска от алергии и неприятни миризми. Тя съхне почти мигновено благодарение на способността си да абсорбира влага и течности.

Според сезона по време на който се използва, термо бельото се дели на лятно и зимно, като има и 4 сезона, което е универсално. Лятното термо бельо  е със Super Light Carbon Underwear®
( терморегулираща и супер дишаща материя, която е 36 % по-лека от Carbon Underwear® ) и е подходящо за температури над 25 градуса, а зимното термо бельо е с Thermo Carbon Underwear®  (45% по-плътна от Carbon Underwear®) и е подходящо за температури под 5 градуса. Универсалното термо бельо 4 сезона е подходящо за температури между 5 и 25 градуса.

Използването на термо бельо е необходимо без значение от сезона, особено когато става въпрос за висока физическа активност. Обикновенната памучна материя абсорбира потта и при наличие на вятър или ниска температура се получава много неприятна настинка. Друг плюс при използването на термо клин и блуза е, че вие спестявате значително количиство дрехи за да запазите телесната си температура в студените дни и подобрявате комфорта при движение. Занимания, които предразполагат развиването на висока скорост или при наличието на силен вятър, могат да се изберат ветроупорни термо клинове и ветроупорни термо блузи

Разполагаме с богат асортимент от мъжки и дамски термо тениски, блузи, клинове и аксесоари. Обърнато е специално внимание към тези, които имат насоченост към зимните спортове и колоезденето. Повечето от продуктите са мултиспортни и имат приложение във всяка сфера. Заповядайте в нашия физически магазин за да се запознаете по-подробно с продуктите или се свържете с наш служител за повече информация и консултация.