• Безплатна доставка на велосипеди и тротинетки
 • 30 дни право на връщане стоките
 • Бърза доставка
 • Купи на изплашане с 0% лихва
 • Задна св1етлина Pyro
  Задна св1етлина Pyro Задна светли111на Pyro Задна светлина Pyro Blue

  Задна светлина Pyro

  Spanninga


  Безплатно връщане на стока до 14 дни

  Доставка до 1-2 работни дни

  Проверка на пратката

  Код: 334054

  Общо описание на продукта:

  • Тегло - 25 гр.
  • Източник на светлина - 1 LED
  • Захранване - Батерии 2 х AAA 1.5V
  • Време на работа - 20 часа (145 часа мигащ режим)

   


  При нужда от консултация може да ни потърсите на 089 339 0013 в рамките на работния ден !

  Малка и практична

  Компактен, удобен и в същото време много мощен! Pyro е една от най-малките задни светлини в продуктовата гама на Spanninga и предлага интелигентно решение за задната видимост на Вашия велосипед. Pyro е изключително лек и лесен за монтиране,без никакъв инструмент. Вие просто трябва да използвате включената гумена каишка за монтиране на задната светлина върху тръбата на своя велосипед. Можете също така лесно да сваляте Pyro от велосипеда си и да го поставите в чантата или джоба си за да избегнете евентуална кражба.

  Технология.
  Добре интегрираният и проектиран бутон на гърба на Pyro го прави много удобен и предотвратява инцидентното му включване. Не е нужно да натискате бутона с пръстите си. За да бъде включена светлината е достатъчно да я натисните леко върху тръбата, на която е фиксирана. Pyro е налична в 2 версии: с батерия и USB презареждаща. Бързото зареждане от 2 часа и време за експлоатация от 8 часа (USB версия) или 20 часа работен режим (на батерия) уверява, че ще разполагате със светлина, винаги когато Ви е необходимо. Удобният индикатор за изтощена батерия Ви информира, когато е необходимо да заредите или смените батериите.

  Универсален
  Гумената каишка на Pyro я прави универсална задна светлина. Каишката може да бъде използвана за поставяне на тръби с диаметър от 19 до 31,8 мм. Благодарение на компактният си дизайн, Pyro пасва на всеки тип велосипед - от спортен до градски. Освен това Pyro има много полезна вградена щипка на гърба си, което я прави лесна за защипване на вашите дрехи или чанта.

  Индикатор за изтощена батерия
  Водоустойчива