Можете да пазарувате от САЙТА като Гост или Регистриран потребител

Мултиспортен часовник Garmin Fenix 5X Plus
Мултиспортен часовник Garmin Fenix 5X Plus Мултиспортен часовник Garmin Fenix 5X Plus Мултиспортен часовник Garmin Fenix 5X Plus Мултиспортен часовник Garmin Fenix 5X Plus Мултиспортен часовник Garmin Fenix 5X Plus Мултиспортен часовник Garmin Fenix 5X Plus

Garmin

Мултиспортен часовник Garmin Fenix 5X Plus

Код: 876477

Мултиспортен часовник Garmin Fenix 5X Plus

При нужда от консултация може да ни потърсите на 089 339 0013 в рамките на работния ден !


Мултиспортен часовник Garmin Fenix 5X Plus

Мултиспорт GPS часовник с карти, музика, показатели и др

 • Премиум мултиспорт GPS смарт часовник, снабдени с вграден пулсомер1 и цветна TopoActive карта на Европа, включваща Trendline ™ популярни маршрути, за да ви помогне да намерите и следвате най-добрите пътища
 • Вграден Pulse Ox сензор1 осигурява информация за нивата на насищане на кислород в кръвта - особено полезна, когато се приспособявате към по-голяма височина
 • Подходящ за приключения с дизайн отличаващ се с голям 1.2" дисплей, който е видим на слънчева светлина и изработка от неръждаема стомана или DLC титаниев панел
 • Наслаждавайте се на любимата си музика от часовника си, безжично свързан с Bluetooth® слушалки (продават се отделно) за слушане на музика без телефон2
 • Garmin Pay ™ ready. Безконтактното решение за плащане3 ви позволява да правите удобни плащания с часовника си, така че да можете да оставите вашите пари и карти вкъщи
 • Вградените сензори за навигация включват триосен компас, жироскоп и барометричен алтиметър, както и три варианта за спътници (GPS, GLONASS и Galileo) за проследяване в по-предизвикателни среди, отколкото само с GPS
 • Ефективност на батерията4: до 20 дни в режим на смрат часовник и 13 часа в GPS режим с музика (в зависимост от настройките)

  За амбициозни спортисти и аутдор авантюристи, fēnix 5 X Plus е най-ефективният начин да победите вчерашния ден, beat yesterday, и да държите картите и музиката си на едно място. Това е първият ни часовник от fēnix серия, който има вграден Pulse Ox сензор за сигнали при повишаване на наситеността на кислород в кръвта при високи височини. Други акценти включват цветна TopoActive карта на Европа, вграден пулсомер, музикален плейър, който ви позволява да съхранявате до 500 песни - плюс Garmin Pay, нашето безконтактно решение за плащане.

   

  Вашата пътна карта за успех

  Независимо дали сте в града или по пътеките, всички Fēnix 5 Plus часовници осигуряват вградени функции за картографиране и навигация, за да ви помогнат да се ориентирате. Пълноцветната TopoActive карта на Европа идва с предварително заредени картографски данни, оптимизирани за навигация и проследяване на местоположението. За бегачите и велосипедистите устройството разполага и с Trendline популярни маршрути, които използва милиони километри данни от Garmin Connect ™, за да ви помогнат да бягате и да карате велосипед като местните жители - където и да отидете.

   

   

   

   

   

  Премиум материали

  Създадени за приключения и изработени от първокачествени материали, fēnix 5 Plus часовниците се предлагат в разнообразни варианти, включително PVD покритие от неръждаема стомана и DLC титаниев панел. Яркият и с висока резолюция, пълноцветен трансфлективен Garmin Chroma Display ™ с LED подсветка, гарантира четливост при всички условия на околната среда, дори при силна слънчева светлина. За допълнителна устойчивост на надраскване се предлага висококачествена сапфирена леща за няколко модела от fēnix 5 Plus серията.

   

  Изкачете се

  Когато теренът стане по-стръмен и ви предстои сериозно катерене, вашият fēnix 5X Plus има специални функции за изкачване, които наистина могат да ви помогнат. Приспособлението ClimbPro предоставя информация в реално време за текущите и предстоящите изкачвания. Вижте разстоянието и увеличението на височината за всеки сегмент на изкачване, както и маркер за прогреса. При напрегнати изкачвания, Pulse Ox Acclimation сензорът осигурява допълнителна информация. Този сензор измерва абсорбцията на хемоглобина в кръвта ви, за да прецените доколко добре нивата на кислород в тялото ви се приспособяват към по-слабия въздух на по-високи височини.

   

   

   

   

   

  Подобрен сателитен прием

  Всеки fenix 5 Plus часовник има допълнение към доказания GPS и GLONASS съвместимост с Galileo сателитен прием, за да се свържете дори и в най-предизвикателните среди. В допълнение към картите, всеки часовник също така предлага усъвършенствани ABC (алтиметър, барометър и компас) сензори за ситуационно осведомяване. Вграденият алтиметър осигурява данни за височината, за да следи точното изкачване и спускането за дейности като пешеходен туризъм, а триосният електронен компас ви показва точната посока - независимо дали се движите или не.

   

   

   

   

   

   

  Подобрени показатели за ефективността

  Всички fēnix 5 Plus часовници са снабдени с усъвършенствани функции за тренировка, които да ви помогнат да следите формата и ефективността си. Вижте физиологичните си показатели, динамиката на бягане и още, за да проследите статистически данни за тренировката и да измервате напредъка си. Training status автоматично оценява показателите от последните ви активности, за да ви уведоми дали се претоварвате, поддържате форма или сте достигнали максимума си. Анаеробният показател за ефективността ви помага да видите как обучението ви подобрява способността ви да увеличите лимита си. Предлагат се специални предварително заредени профили за дейности като плуване, бягане, колоездене, туризъм, ски, гребане, падъл борд и др. За допълнителна мотивация изтеглете допълнителни тренировки и тренировъчни планове от Garmin Connect.

   

   

   

  Вграден пулсомер

  Вграденият пулсомер с Elevate ™ технология ви позволява да следите сърдечният си ритъм без да носите допълнителен колан. В допълнение към отчитането на крачките и наблюдението на съня, часовникът използва сърдечната честота, за да осигури информация за изгорените калории и да определи количествено интензивността на вашите фитнес дейности. Той измерва и променливостта на сърдечната честота, за да изчисли нивото на стреса, което ви помага да прецените какво ниво на активност е готово да поеме тялото ви.

   

   

   

   

   

   

   

  Саундтракът за вашия спорт

  Имате песен, която ви помага при състезание или трудна тренировка? Сега с fēnix 5X Plus, можете да се наслаждавате на слушане на музика в движение без телефон с до 500 песни, съхранени на часовника ви. Лесно можете да изтеглите музика и да наредите любимите си парчета, така че да можете да им се наслаждавате навсякъде и по всяко време чрез безжично свързани Bluetooth слушалки (продават се отделно). Можете дори да изтеглите избрани приложения за стрийминг на музика от нашия Connect IQ магазин и след това да синхронизирате персонализираните си плейлисти с часовника си5. Сега наистина можете да оставите телефона си когато тренирате, защото музиката която ви помага да се движите е на китката ви.

   

   

   

   

   

  Garmin Pay

  За да ви помогне да сте в крак с активния си начин на живот, fēnix 5X Plus включва Garmin Pay ready за безконтактни плащания. Използвайте го почти навсякъде, където можете да платите с картата си с докосване. Така че, ако сте оставили портфейла в шкафчето или просто сте го забравили, сутрешното ви кафе все още може да е ваше. Просто докоснете и сте готови.

   

   

   

   

   

   

   

   

  Останете свързани

  Всички fēnix 5 Plus модели поддържат смарт известия, когато се сдвоят със съвместимо устройство6. Получавайте имейли, съобщения и сигнали на часовника си - независимо дали сте по пътеките, на голф игрището или просто далеч от бюрото си. Други свързани функции включват автоматично качване в нашата онлайн фитнес общност на Garmin Connect, проследяване на живо, GroupTrack7 и споделяне в социалните мрежи чрез нашите безплатни Garmin Connect и Garmin Connect Mobile приложения.

   

   

   

   

   

   

   

  Персонализирани приложения, изгледи на часа и каишки

  Можете да персонализирате всеки fēnix часовник с безплатни изтегляния от нашия Connect IQ ™ магазин. Променете изгледа на часа си, добавете полетата с данни или свалете приложения и уиджети за информация с един поглед. Има и богат избор от QuickFit® каишки от кожа, метал или силикон - така че е лесно да се смесват и съчетават стилове за всеки спорт или активност. Не са необходими инструменти за трансформацията. Просто сменете, кликнете и сте готови. С Garmin, можете да добавите личност към часовника си, която е уникална за вас.

   

   

  Бягане

  Добавете данни за силата към тренировката си, като изтеглите нашето Running Power приложение от Connect IQ магазина на съвместимия си часовник. Разработено от Garmin Labs, това приложение добавя много полезни данни - като темпо, vertical oscillation и др. - за да определите количеството сила, която прилагате към земята, докато бягате. Когато знаете колко енергия изразходвате от минута на минута и от километър до километър, вие сте по-информирани за темпото си, което може да ви предпази от твърде бърза преумора. Най-добрата новина? Ако вече притежавате правилните Garmin устройства, добавянето на данни за енергията е лесно. Всичко, от което се нуждаете е fēnix 5 и един от тези аксесоари: HRM-Run ™, HRM-Tri ™ или Running Dynamics Pod.

   

  1Точност на активити тракерите
  2Изискват се съвместими Bluetooth слушалки
  3Налично за поддържани карти от участващите банки; свържете се с банката си за повече информация. Вижте текущите поддържани държави
  4При типична употреба; Животът на батерията може да варира в зависимост от употребата
  5Може да се изисква абонамент от доставчик на музика от трета страна
  6Вижте Garmin.com/ble
  7Когато сте сдвоени със съвместим смартфон; GroupTrack може да проследи до 50 колоездача

  Знакът и логото на Bluetooth® са собственост на Bluetooth SIG, Inc. и всяко използване на такива марки от Garmin е под лиценз

   

  Физически данни и характеристики
  Материал на стъклото сапфир кристал
  Материал на безела неръждаема стомана или титан
  Материал на корпуса полимер с капак от неръждаема стомана
  Съвместимост с QuickFit™ каишки 26 мм
  Материал на каишката силикон
  Размери 51 x 51 x 17.5 мм подходящи за китките с 163-250 мм обиколка
  Тегло 96 гр.
  Цветен екран да
  Тип на дисплея видим на слънчева светлина, трансфлективен memory-in-pixel (MIP)
  Размери на дисплея 1.2” (30.4 мм) диаметър
  Резолюция на дисплея 240 x 240 пиксела
  Живот на батерията смарт часовник: до 20 дни GPS: до 32 часа GPS и музика: до 13 часа режим UltraTrac ™: До 70 часа
  Воден рейтинг 10 ATM
  Памет 16 GB
  Аутдор функции
  Налични аутдор профили туризъм, катерене, планинско колоездене, ски, сноубординг, XC ски, падълборд, гребане, каране на каяк, Jumpmaster, тактически
  Навигация от точка до точка да
  Обратно до старта да
  TracBack® да
  UltraTrac режим да
  Around Me режим да
  Профил за надморската височина да
  Индикатор за барометричната тенденция с предупреждения за бури да
  ClimbPro™ да
  Изчисляване на площи да (чрез Connect IQ™)
  Вертикална скорост да
  Общо изкачване / спускане да
  Предварително заредени топографски карти да
  Съвместимост с BaseCamp ™ да
  GPS координати да
  Sight 'N Go да
  XERO™ Locations да
  Календар за лов / риболов да (чрез Connect IQ™)
  Информация за слънцето и луната да (чрез Connect IQ™)
  Функции на часовник
  Час / дата да
  Синхронизиране на часа и датата посредством GPS да
  Аларма да
  Таймер да
  Хронометър да
  Сензори
  GPS да
  GLONASS да
  Galileo да
  Garmin Elevate™ вграден пулсомер да
  Барометричен алтиметър да
  Компас да
  Жироскоп да
  Термометър да
  Pulse Ox да
  Смарт функции
  Свързаност Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
  Connect IQ™ (изгледи на часа, уиджети, приложения и др.) да
  Смарт известия да
  Отговор/отхвърляне на обаждане с текст (само за Android ™) да
  Календар да
  Времето да
  Контролиране на музиката на смартфона да
  Музика на часовника да
  Намиране на телефона да
  Намиране на часовника да
  VIRB® контрол да
  Смартфон съвместимост iPhone®, Android™
  Съвместимост с Garmin Connect ™ Mobile да
  Garmin Pay™ да
  Активити тракер функции
  Отброяване на крачките да
  Лента за активност (показва се след период на неактивност) да
  Автоматична цел (ежедневна цел за крачки) да
  Следене на съня (следи периодите на движение или спокоен сън) да
  Изгорени калории да
  Изкачени етажи да
  Изминато разстояние да
  Интензивни минути да
  TrueUp™ да
  Move IQ™ да
  Fitness Age да (в приложението)
  Целодневно проследяване на стреса да
  Фитнес функции
  Налични фитнес профили силов, кардио и елиптично обучение, изкачване на стълби, изкачване на етажи, гребане на закрито и йога
  Кардио тренировки да
  Силови тренировки да
  Автоматичен брояч на повторенията да
  Функции за тренировки, планиране и анализ
  GPS скорост и разстояние да
  Мултиспорт да
  Персонализируеми страници с данни да
  Потребителски профили на активността да
  Auto Pause® да
  Интервални тренировки да
  Разширени тренировки да
  Сваляне на тренировъчни планове да
  Auto Lap® да
  Ръчно задаване на обиколка да
  V02 max да
  Training Status (следи ефективността на тренировките) да
  Training Load (общото натоварване за последните 7 дни) да
  Тренировъчен ефект (аеробен) да
  Тренировъчен ефект (анаеробен) да
  Персонализируеми сигнали да
  Аудио известия да
  Virtual Partner да
  Състезание срещу активност да
  Сегменти (Live, Garmin) да
  Strava функции (Beacon, сегменти на живо) да
  LiveTrack да
  Group LiveTrack да
  Trendline™ популярни маршрути да
  Auto scroll да
  История за активностите в часовника да
  Функции за пулса
  HR зони да
  HR сигнали да
  HR калории да
  % HR max да
  % HRR да
  Време за възстановяване да
  Auto max HR да
  HRV стрес тест (измерва вариабилност на сърдечния ритъм) да
  Запис на сърдечната честота при плуване да (с HRM-Tri™ и HRM-Swim™)
  HR Broadcast (предава данните за пулса на сдвоени устройства) да
  Функции за бягане
  Налични профили за бягане бягане, бягане по пътека, бягане в пресечена местност
  GPS-базирано разстояние, време и темпо да
  Динамика на бягането да (със съвместим аксесоар)
  Време за контакт със земята и баланс да (със съвместим аксесоар)
  Дължина на крачката (в реално време) да (със съвместим аксесоар)
  Каданс (осигурява броя на крачките в минута в реално време) да
  Праг на лактат (кога мускулите ви ще започнат да се уморяват) да (със съвместим аксесоар)
  Тренировки за бягане да
  Прогнози за състезанието да
  Съвместимост с крачкомер да
  Функции за колоездене
  Налични профили за колоездене колоездене, колоездене на закрито, планинско колоездене, триатлон
  Състезание срещу активност да
  Сигнали за време/разстояние (сигнали при достигане на целта) да
  FTP да
  Колоездачна карта да
  Съвместимост с Vector ™ да
  Съвместимост с Varia Vision ™ да
  Съвместимост с Varia ™ радар да
  Съвместимост с Varia ™ фар да
  Поддръжка на сензори за скорост и каданс да
  Функции за плуване
  Налични профили за плуване плуване в басейн, плуване на открито, плуване / бягане
  Данни за плуване (разстояние, темпо, брой загребвания, калории) да
  Ефективност на плуване (SWOLF) да
  Тренировки за плуване в басейн да
  Данни за плуване в открити води (разстояние, темпо, калории) да
  Сърдечна честота да (with HRM-Tri™ и HRM-Swim™)
  Функции за голф
  Предварително заредени 41 000 игрища по целия свят да
  Разстояние до предната, средната и задната част на грийна да
  Разстояние до layups/doglegs да
  Разстояние на изстрела автоматично
  Дигитална карта за отбелязване на точките да
  Garmin AutoShot™ да
  Автоматични CourseView актуализации да
  Green View с ръчно позициониране на флага да
  TruSwing™ съвместимост да