Можете да пазарувате от САЙТА като Гост или Регистриран потребител

Велокомпютър Garmin Edge 820 Bundle
Велокомпютър Garmin Edge 820 Bundle Велокомпютър Garmin Edge 820 Bundle Велокомпютър Garmin Edge 820 Bundle

Garmin

Велокомпютър Garmin Edge 820 Bundle

Код: 813934

Велокомпютър Garmin Edge 820 Bundle

При нужда от консултация може да ни потърсите на 089 339 0013 в рамките на работния ден !


Велокомпютър Garmin Edge 820 Bundle

GroupTrack за случаите, в който се отдалечите от групата

Дори когато се отдалечите от групата, вече няма да се чувстват сами. Нашата нова функция, GroupTrack1, ви позволява да свържете вашето устройство чрез Garmin Connect ™, така че да можете да наблюдавате какво се случва на вашите приятели-велосипедисти и те да могат да наблюдавате какво се случва на вас, когато се разделите. Това е просто едно от нововъведенията, който пускаме, за да може да се чувстват по-свързани.

 

 

 

Сензорния екран, който сте чакали

Ще се радвате на работата на всички функции, опаковани вътре в компактно тяло на Edge 820, но ще заобичате сензорен екран с висока резолюция. Сензор за околната светлина автоматично настройва яркостта на екрана, така че е лесно за вас да видите всичко с един поглед, докато капацитивен сензорен дисплей е отзивчив - дори когато сте мокри или използвате ръкавици.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Разширен мониторинг на изпълнението

Edge 820 GPS велосипедen компютър е съвместим с ANT + ® сензори, включително скорост, каданс и пулсомер. За още повече данни за производителност, Edge 820 е съвместим с ANT + измерватели на мощността, включително Vector ™, който измерва общата мощност, ляво / дясно баланс и каданс. Можете дори да записвате динамиката на колоездене, за да получите по-добър поглед към вашата форма, включително, къде вашата сила се прилага върху педала и в целия ход на педала. Също така се интегрира с ANT + електронно превключващи системи и ANT + вело тренажори.

С добавянето на лента за сърдечната честота, можете да получите достъп до различни физиологични данни. Вижте вашият колоездачен VO2 max заедно със съветник за възстановяване, който анализира данните ви и ви казва колко време трябва да изчакате преди да предприемете следващото си приключение. Тази свързана система от сензори, аксесоари, колоездачен компютър и анализ в Garmin Connect ви позволява да следите как тялото ви се представя от каране до каране.

 

 

 

Навигирайте с предварително инсталирана Garmin Cycle карта

Нека GPS навигацията завой-по-завой да ви бъде водач, без значение дали сте на пътя или извън него. Garmin Cycle карта ви предоставя навигация по пътни и велосипедни алеи, данни за надморската височина, точки на интерес и адреси за търсене. Можете дори да използвате двупосочна маршрутизация, за да позволите на Edge 820 да избере лесен маршрут за вас.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varia съвместимост

Edge 820 предлага инцидент детектор3 възможност чрез интегриран акселерометър и изпраща местоположението ви до спешен контакт, ако сте в затруднено положение. За да помогне с избягването на инциденти, Edge 820 е съвместим и с нашата широка гама от продукти за повишаване на информираността Varia ™, включително радар и смарт велосипедни светлини. Вижте и бъдете виждани, когато Edge 820 е свързан с тези велосипедни светлини или радара, който открива, приближаващия трафик.

 

Персонализиране и свързване

Това е вашето устройство, така че го персонализирате както искате с полета и приложения, който са достъпни безплатно за изтегляне. Посетете нашия Connect IQ магазин, за да видите какво се предлага, и започнете да започнете да правите Edge 820 по свой собствен начин. Не забравяйте, когато се състезавате на 2 колела, EDGE 820 GPS велосипеден компютър също ви държи свързани4 към останалата част от света със смарт известия, проследяване на живо, споделяне в социалните мрежи и автоматично добавени към Garmin Connect, нашата безплатна онлайн фитнес общност.

 

 

 

 

 

 

 

 

Където и да карате

Независимо дали карате дълбоко в гората или в близост до високи сгради, Edge 820 е съвместим с GPS и GLONASS сателити, за да намери вашето положение бързо и точно - навсякъде, където колелоти ще ви отведе.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1При свързване със съвместим смартфон - GroupTrack може да проследява до 50 колоездачи.
2Когато се използва с пулсомер и измервател на мощността.
3Когато се свърже със съвместим смартфон - предназначен предимно за шосейното колоездене.
4Когато се свърже със съвместим смартфон.

             

 

Физически данни и характеристики
Размери 73.0 x 49.0 x 21.0 мм
Тегло 67,7 гр.
Батерия литиево-йонна
Цветен екран да
Резолюция на дисплея 200 x 265 пиксела
Живот на батерията До 15 часа режим на GPS тренировки до 24 часа UltraTrac режим
Воден рейтинг IPX7
Сензорен екран да
Карти и памет
Възможност за добавяне на карти да
Базова карта да
Точки/любими/местоположения 200
Маршрути 100
Навигационни функции
Планиране на маршрут да
Garmin Connect™
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи) да
Сензори
GPS да
GLONASS да
Барометричен алтиметър да
Сензор за околна светлина да
Смарт функции
Connect IQ™ (изгледи на часа, уиджети, приложения и др.) да
Смарт известия да
VIRB® контрол да
Активити тракер функции
Изгорени калории да
Функции за тренировки, планиране и анализ
Персонализируеми страници с данни да
Auto Pause® да
Интервални тренировки да
Разширени тренировки да
Auto Lap® да
V02 max да
Аудио известия да
Virtual Partner да
Сегменти (Live, Garmin) да
LiveTrack да
Auto scroll да
Функции за колоездене
Сигнали за време/разстояние (сигнали при достигане на целта) да
Колоездачна карта да
Съвместимост с Vector ™ да
Съвместимост с Varia ™ радар да
Съвместимост с Varia ™ фар да
Допълнителни особености
Допълнително Съвместимост с Edge дистанционно Разширен анализ на силата, включително VO2 max, FTP/Watts/kg проследяване, Performance condition / праг на лактата / ниво на стреса, GroupTrack, както и разширена велосипедна динамика Вгрдени на устройството сегменти Работна температура: -20 ° C до + 55 ° C Свързани функции чрез смартфон Интегриране с Shimano Di2 скорости Сигнали за времето Предварително заредена колоездачна карта на Garmin Wi-Fi® съвместимост Откриване на инциденти

 

 

Съдържание в кутията:
 

 

 

  1. Edge 820
  2. Premium пулсомер
  3. Сензор за скорост
  4. Сензор за каданс
  5. Стойки (стандартни и удължена)
  6. USB кабел
  7. Документация