Можете да пазарувате от САЙТА като Гост или Регистриран потребител

СИСТЕМА ЗА СНЕМАНЕ НА КОЛОЕЗДАЧНИ МЕРКИ

BIKE FITTING SYSTEM


THE WORLD'S BEST

BIKE FITTING SYSTEM

ПЪРВАТА В СВЕТА ПРОФЕСИОНАЛНА СИСТЕМА ЗА ПРЕЦИЗНА ИНДИВИДУАЛНА НАСТРОЙКА И ОРАЗМЕРЯВАНЕ  НА ВЕЛОСИПЕДА С НАУЧНА ТОЧНОСТ. АВТОМАТИЧНО ТРИИЗМЕРНО СКАНИРАНЕ И САМОРЕГУЛИРАЩА СЕ МАШИНА

Прецизно измерване чрез биомеханична и антропометрична оценка за всеки колоездач с помощта на динамичен анализ и 3d сканиране.
БЕЗ НУЖДА ОТ МАРКЕРИ

Първата система за анализ без нужда от маркери. Софтуерът автоматично разпознава точките на ставите на тялото и определя ъгли на движения и скорост. Анализът прави самостоятелна корекция в реално време от настройките на симулатора.
3D СКАНИРАНЕ

Пълното триизмерно сканиране на тялото подобрява точността на измерване и позволява да се анализира движението по трите анатомични равнини. Софтуерът автоматично открива точките на ставите на тялото и определя дължината на частите.
ИНТЕРАКТИВЕН

Директната връзка между софтуера и SmartBike позволява на системата да променя настройките по време на теста самостоятелно. idmatch bikelab е първата bike fit машина с автоматично сканиране и саморегулираща се система с научна точност в света. Базата данни с над 300 марки и 10 000 продукти позволява прецизен избор на идеални рамки и аксесоари.
УДОБЕН ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Лесен и интуитивен интерфейс за използване на системата. Възможност за отбелязване на определена част на тялото, при която има контузия, болка или дискомфорт. Допълнително се посочва степента на интензивсност и периода. Системата отчита персоналните неудобства и ги взема предвид при крайната диагностика. QRRS (Quick Release Replacement System) позволява да се замени седлото и кормилото, бързо и с изключителна прецизност.
Средна продължителност при пълно измерване: 45 мин.

IdMatch

Bike Fitting Ценоразпис:

  • Измерване на персонален размер седалка – 20 лв.
  • Измерване на стъпало (tilt meter) – 20 лв.
  • Настройка/смяна на седалка и кормило – 30 лв.
  • Монтиране на парчета – 20 лв.
  • Измерване на велосипед на клиента и настройки на седалка и кормило – 50 лв.
  • Многопозиционно антропометрично измерване – 60 лв.
  • Цялостно измерване (без велосипед на клиента) – 150 лв.*
  • Цялостно измерване ( с велосипед на клиента), включително настройка на седалка и кормило – 200 лв.*

*При закупуване на велосипед над 1000 лв, цената на услугата се приспада.

Направи заявка: